Servicii

Color Control Services dezvoltă produse cu un grad înalt de calitate pentru clienții săi. Pe parcursul anilor și a dezvoltării interne a companiei ni s-au alăturat noi colegi care au contribuit la crearea unor noi departamente și a unei  game complete de servicii:
Calitate

Proiectare și inginerie
Design și producție
Consultanță tehnică

Dedicare

Echipă diversă
Standarde ISO
Ciclu complet de producție

Comunicare

Audituri de performanță
Optimizare continuă
Management & suport

Frezare CNC

Color Control Services este specializată în frezare CNC – proces care combină operațiunea de găurire și cea de tăiere, realizând multe dintre acțiunile efectuate de mașinile de frezare sau cele de găurit.

Strunjire CNC

Color Control Services oferă servicii de strungărie CNC profesionale. În această ramură a ingineriei scopul este de a găsi diferite soluții mecanice care fac posibilă dezvoltarea de design-uri complexe. Inginerii crează ansambluri formate din mai multe componente, utilizând materiale diferite, prin intermediul soluțiilor digitale CAD.

Sudare

Color Control Services are personal experimentat în sudură, care ajută clienții în procesele lor de producție. Compania noastră este specializată în diferite tipuri de acțiuni de sudură care acoperă întregul ciclu de viață al unui produs, de dezvoltarea inițială cu structuri sudate la diverse reparații.

Asamblări electrice

Color Control Services oferă servicii de asamblări electice, cabje panouri și asamblări panouri electrice frontale. Acestea sunt caracterizate prin performanțe ridicate, construcții extrem de robuste, cu o fiabilitate crescută.

Componente din compozit

Color Control Services excelează în procesul de fabricare a componentelor din compozit a unor produse din industrii cum ar fi imprimarea 3D sau industria flexografică. Avem un model de afaceri flexibil, care ne permite să oferim o gamă largă de piese modulare precum și soluții pentru echipamente industriale.

Asamblare

Color Control Services oferă o gamă largă de servicii de asamblare. Ne folosim de procesele noastre de fabricație, sudură și servicii de strunjire și frezat CNC, astfel încât să putem avea o linie cu adevarat unică, cu toate etapele procesului de fabricație sub un singur acoperiș.

3D printing

Color Control Services produce o serie de modele de imprimante 3D, fiecare cu diferite caracteristici, opțiuni specifice, diverse volume și tehnologii. De la asamblarea imprimantelor și până la controlul calității și verificarea se fac în cadrul standardelor de certificare ISO.

Inginerie

Color Control Services oferă personal profesionist calificat în inginerie mecanică și electrică cu scopul de a completa gama de servicii oferită.