Compania Color Control Services a fost fondată în 2013 cu scopul de a furniza clienților săi produse de înaltă calitate. Afacerea a început cu o mână de electricieni și mașini de asamblare mecanică pentru primul nostru client, Leapfrog 3D printers, o companie olandeză care furnizează imprimante 3D la nivel mondial. Cererea produsului nostru a crescut, de  aceea producția trebuia să țină pasul. Într-un timp foarte scurt, de la 25 de mașini pe săptămână, am reusit sa triplăm producția, atingând ușor nivelul de sustenabilitate al business-ului.

În 2014, un alt client a decis să contracteze serviciile noastre: AV Flexologic, o companie lider mondial care furnizează mașini de montaj pentru industria flexografică. Datorită încrederii pe care am primit-o de la noul nostru client, în acel moment având doar un an vechime, compania a reușit să se dubleze în dimensiune, de la 20 de angajați, care efectuau asamblarea într-o suprafață de 1.000 de metri pătrați, la peste 40 de angajați și o a doua clădire.

Tot în anul 2014 am extins și paleta de servicii oferite pentru a satisface nevoile clienților noștri. Color Control Services a început să ofere servicii noi precum ingineria și pregătirea de lucru (work preparation) cu o mică echipă de profesioniști dedicați. Pentru a dezvolta acest tip de activitate în cadrul grupului, a fost implementat un alt set de servicii: tăiere, găurire și filetare, sudare și sablare.

În 2014 producția pentru Leapfrog 3D printers atinge un nou record de peste 100 de mașini pe săptămână.

Anul 2015 a adus un nou client care va ajuta compania să crească și mai mult. Ca și în anul precedent, Color Control Services s-a dublat în ceea ce privește forța de muncă având peste 90 de angajați. Datorită profesionalismului și angajamentului nostru, reputația noastră a crescut și a atras o altă companie olandeză spre serviciile noastre: Tech Sleeves, dedicat servirii domeniului global al industriei de imprimare flexografică pentru Sleeves-uri de tip Bridge și Plate. Noul nostru proiect a adus o creștere semnificativă atât pentru echipa noastră, cât și pentru potențialul nostru de producție. În prezent, avem de trei ori numărul de angajați față de anul 2013. Primii clienți au continuat să își mărească comenzile, ceea ce înseamnă peste 150 de mașini produse pe săptămână și noi tipuri de mașini pentru Leapfrog. AV a inițiat proiecte noi, mai mari și mai complexe.

Datorită nevoii continue de îmbunătățire și dorința de a furniza produse de calitate superioară, Color Control Services a decis să pună în aplicare ISO 9001, Organizația Internațională pentru Standardizare. Acest standard se bazează pe o serie de principii de management al calității care includ un accent puternic pe clienți, motivația și implicarea managementului de vârf în abordarea procesului și îmbunătățirea continuă.

Până la mijlocul anului 2017, compania s-a extins și mai mult iar echipa noastră este acum formată din peste 150 de angajați.