Despre noi

Din nevoia continuă de îmbunătățire și din dorința de a furniza produse de o calitate superioară, Color Control Services a decis să pună în aplicare ISO 9001 -Organizația Internațională pentru Standardizare. Acest standard se bazează pe o serie de principii de management al calității care includ un accent puternic pe clienți, motivația și implicarea managementului de vârf în abordarea proceselor și îmbunătățirea continuă.
Misiune

Misiunea noastră este de a avea un cost eficient de producție în toate departamentele (inginerie, pregătirea execuției, producție și asigurarea calității) atingând un nivel maxim de competitivitate.

Viziune

Având o echipă dedicată de profesioniști compania Color Control Services își dorește să devină una dintre cele mai importante companii din domeniul tehnologic din Cluj-Napoca. Ne propunem să devenim unul dintre cei mai experimentați furnizori cu o importanță deosebită pentru Color Control Group

Valori

Portofoliul nostru de clienți cuprinde mari companii internaționale din domenii diverse, cum ar fi imprimarea 3D, industria flexografică și altele. Valorile care ne ghidează sunt optimizarea și îmbunătățirea constantă a tuturor aspectelor afacerii.

Color Control Services este principalul furnizor de echipamente și soluții pentru Color Control Group încă din anul 2013 când a fost înființată.

Color Control Group este un grup privat de companii din Olanda. Este cunoscut la nivel mondial prin subsidiarele sale AV Flexologic, Tech Sleeves , All Flexo și Leapfrog 3D printers.

Contactează-ne!

Color Control Services caută în permanență forță de muncă calificată în diverse departamente. Vezi lista completă a posturilor vacante:
Locuri de muncă

Parteneri

Furnizori

Pentru a oferi clienților noștri – întreprinderi mari și mijlocii – cele mai bune rezultate, am devenit partener strategic si furnizor pentru Color Control Group încă din anul 2013

Parteneri Strategici

Suntem dedicați în tot ceea ce facem motiv pentru care am devenit parteneri de încredere pentru businissuri de talie internațională.